Total: 0,00
Total: 0,00

Basiscursus digitale fotografie

Door Laurent Fobe

Programma

Of je nu start met fotograferen of je je wil verdiepen, met deze introductie in de fotografie krijg je alles mee om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen. Naast het behandelen van de noodzakelijke theorie beantwoorden we jouw vragen en geven we praktische tips!

Tijdens de theoretische sessie leer je de basisbegrippen en instellingen van je camera kennen. Denk hierbij aan diafragma, sluitertijd, iso-gevoeligheid en witbalans. Leer wat bokeh-effect is en waar je op moet letten om scherpe foto’s te maken met de juiste kleurbalans. Als extra’s laten we ook specifieke cameralenzen en flitsfotografie aan bod komen.

In de praktijksessie gaan we aan de slag met het regelen van de instellingen zodat je foto’s kan nemen met tegenlicht zoals de ondergaande zon. We passen macrofotografie toe, bekijken de witbalansconfiguratie, brengen beweging in beeld met panning en zooming, maken nachtfoto’s, en werken met licht door lightpainting en het gebruik van de flits.

Voor wie

Iedereen die de basis van fotografie wil aanleren of verdiepen.

Praktische inlichtingen

  • Uren: 18 tot 22.30 uur
  • Data:  de datum van de eerste sessie kan u terugvinden in de planning. De datum van de tweede sessie zal in groep vastgelegd worden tijdens de eerste sessie.
  • Plaats:  Studio Francine – Kruidtuinlaan 41 – 1000 Brussel
  • Prijs:  100 €, maaltijd en syllabus inbegrepen.
  • Betaling:  deze kan uitgevoerd worden in de winkel of via overschrijving.

Materiaal om mee te brengen

Vergeet niet om uw foto apparaat mee te brengen met opgeladen batterij en met een lege geheugenkaart. Breng ook een stylo mee en uw agenda om de datum vast te leggen van de tweede sessie.

Een foto apparaat kan ter beschikking gesteld worden mits u ons vooraf op de hoogte brengt.

Informatie en inschrijving

Voor meer informatie en om u in te schrijven, contacteer ons per telefoon of via e-mail aan Laurent Fobe, met het onderwerp: basiscursus digitale fotografie.